Pas twee dagen op Netflix, en film met Jennifer Lopez eist wereldwijd alle Netflix-kijkers op

Entertainment
door VDS
zondag, 26 mei 2024 om 20:30
atlas netflix film
Netflix heeft sinds 24 mei een nieuwe actiefilm gelanceerd, waar na 2 dagen al heel wat over wordt geschreven. In de nieuwe actiefilm Atlas strandt Lopez op een verre planeet om het leven op aarde te beschermen.

Nummer 1 opgeëist door Atlas, film met Jennifer Lopez

Atlas Shepherd (Lopez), een briljante maar ellendige data-analist met een diep wantrouwen tegen kunstmatige intelligentie, sluit zich aan bij een missie om een afvallige robot te vangen.
Het blijkt dat ze een mysterieus verleden deelt met de robot. Maar wanneer de plannen mislopen, is haar enige hoop om de toekomst van de mensheid te redden van AI, vertrouwen.
Jennifer Lopez over Atlas: "Ik vond het geweldig dat dit een grote sciencefiction actiefilm is, maar in de kern is het een verhaal over vriendschap en op een bepaalde manier een liefdesverhaal".
De film en vooral de acteerprestaties van la Lopez liggen zwaar onder vuur bij veel kijkers: “Jennifer Lopez drama queen in de film”, “Ik vond het tegenvallen”, “Zit op zich wel aardig in elkaar deze film maar slecht geacteerd”, "Film is behoorlijk, maar haar acteren was absoluut verschrikkelijk..."
En anderzijds zijn er ook kijkers die fan zijn van het bizarre verhaal: “Kreeg veel kritiek, maar ik vind ´Atlas´ geslaagd! Ben nochtans niet zo´n Sci-Fi liefhebber”, “Inderdaad met zeer goede humor”, "Net gekeken en ik vond het echt leuk, het had alles wat nodig was om onderhoudend te zijn ... negeer de gebruikelijke zeurpieten die films uit elkaar halen. Het was erg vermakelijk, punt.”