Bijzondere serie met heet oplopende relaties maakt grote indruk op kijkers: "Gisteravond seizoen 3 gezien en wow, ik vond het geweldig"

Entertainment
door VDS
maandag, 20 november 2023 om 11:45
the tailor netflix serie
Met groot enthousiasme kunnen we mededelen dat Netflix het derde en mogelijk finale seizoen van een topserie heeft gelanceerd! Seizoen 3 van het Turkse drama The Tailor of Terzi voert in zijn tweede week de niet-Engelstalige serie-lijst aan met 4,4M views.
We hebben het over niets minder dan de sensationele Turkse serie ‘Terzi’ of ‘The Tailor’. Deze serie is echt uniek, want het is een prachtige mix van drama, mysterie, met constant geheime en onuitgesproken gevoelens die doorheen het plot zweven.

Een driehoeksverhouding die enorm onder vuur komt te staan in The Tailor op Netflix

De driehoeksverhouding die zich ontwikkelt, dompelt de personages onder in een storm van emoties, die op fascinerende wijze op de kijker wordt overgebracht. Stilstaan bij wat er in de vorige seizoenen gebeurde, maakt het de opwinding alleen maar groter.
Onze protagonist, Peyami, is smoorverliefd op Esvet (Şifanur Gül), maar er is een complicerende factor: Esvet is getrouwd met Dimitri (Salih Bademci), Peyami's beste vriend.
Het vorige seizoen was gevuld met emotionele onthullingen, met beide mannen die hun jeugdtrauma's herbeleven. Peyami veroorzaakte een schokgolf toen hij onthulde dat zijn vader, Mustafa, helemaal niet overleden is, maar al die tijd ondergedoken zat in Peyami's huis, een geheim dat Peyami verborgen hield door schaamte voor zijn vaders mentale toestand.
En als dat nog niet genoeg was, maakte Peyami's moeder, Kiraz, ook haar herintrede in hun leven, wat het vorige seizoen afrondde met een vrolijke noot ondanks de palpabele onderliggende spanning.
Nu, vol verwachting aan de start van het derde seizoen, keert Peyami terug na maanden van zakenreizen. Iedereen, ook zijn ouders en Dimitri, is blij met zijn terugkomst. Er is echter één persoon, Esvet, die niet zo enthousiast is. Esvet worstelt nog altijd met haar gevoelens voor Peyami, ondanks haar huwelijk met Dimitri. Leven zonder de man waar ze echt van houdt, blijkt voor haar een pijnlijke realiteit.
Het derde seizoen belooft opnieuw een schot in de roos te worden, met de kaarten die opnieuw worden geschud. Peyami is van plan om eerlijk te zijn over zijn liefde voor Esvet. Maar het zal een uitdaging zijn, want er komen heel wat geheimen boven water in dit tot nu toe onvergetelijke seizoen.
Kijkers zijn heel enthousiast over deze reeks, hoewel de manier waarop het verhaal in beeld is gebracht soms heel apart aanvoelt.  
"Gisteravond seizoen 3 gezien en wow, ik vond het geweldig. Cagatay's optreden was spectaculair. Ik denk dat er met zo'n einde geen behoefte is aan nog een seizoen. Bravo aan iedereen die heeft meegewerkt aan het maken van deze serie!"
"Omg! Ik heb vrijdagavond het hele 3e seizoen gekeken... zo goed! Heeft me zeker aan het denken gezet over eventueel 4e seizoen."
Iemand heeft nog een tip om de acteur die Dimitri speelt nog langer aan het werk te zien: "Een echte aanrader is ook The Club, waar de acteur van Dimitry ook in speelt.