Netflix nummer 1 zorgt voor adrenalinekick bij kijkers: "Deze film was zo leuk om naar te kijken!"

Entertainment
doorRMOzondag, 19 november 2023 op 11:45
Netflix nummer 1 zorgt voor adrenalinekick bij kijkers: "Deze film was zo leuk om naar te kijken!"
Voor de tweede week op rij heeft de actiekomedie "Voleuses", ook bekend als "Wingwomen", uit Frankrijk de leiding behouden in de ranglijst van niet-Engelstalige films op Netflix.
Met een groots publiek van 11,6 miljoen kijkers de voorbije week. Deze film is een unieke vondst die we graag willen introduceren.

Wingwomen op Netflix zal je adrenaline stimuleren!

"Wingwomen" is een Frans overvalverhaal op Netflix dat je adrenaline zal stimuleren. Met haar trouwe en beste vriendin Alex, neergezet door Adèle Exarchopoulos, begint Carole aan een grootschalig avontuur om een befaamd schilderij te bemachtigen.
Het klinkt als een eenvoudige taak, maar dat is het niet. Hun overvallersplan is verre van onfeilbaar en dit betekent dat er een spectaculaire ontsnapping vereist is.
En dan is er nog Sam, een karakter vertolkt door Manon Bresch. Sam is een begaafde autocoureur met een duistere achtergrond. Dit trio met een twist trekt ten strijde, mits ze elkaar niet voortijdig uitschakelen natuurlijk.
Enkele reacties van kijkers die de film telkens om een andere reden goed vonden: "Ik heb deze film vandaag bekeken op netflix, erg goede film", "Deze film heb ik gezien. Ik vond het geweldig! Tranen gehuild", "Ze zijn grappig. Geweldig gelachen. Enjoy".
"Deze film was zo leuk om naar te kijken! Een perfecte mix van actie, vriendschap en lachen. Ze vormden een geweldig trio."
De sterrencast van 'Voleuses' bestaat uit grootheden zoals Mélanie Laurent, Adèle Exarchopoulos, Manon Bresch, Isabelle Adjani, Philippe Katerine en Félix Moati. Deze film garandeert een avontuur dat je niet snel zal vergeten!