Betoverende romantische komedie op Netflix veroverde al miljoenen harten: "Had me meerdere keren in tranen"

Entertainment
door VDS
vrijdag, 28 juni 2024 om 18:45
love at first sight netflix film
Op Netflix staan enkele meeslepende romantische verhalen. En van die soort kan je er nooit teveel hebben. Graag lichten we eentje eruit voor jou.
Nadat Hadley (Haley Lu Richardson) haar vlucht van New York naar Londen mist, komt ze Oliver (Ben Hardy) tegen tijdens een toevallige ontmoeting op de luchthaven.

De eerste ontmoeting maakt een diepe indruk, maar ze raken gescheiden

Wat direct tot een band leidt. Een lange nacht samen in het vliegtuig is voorbij voordat ze het beseffen, maar bij het landen op Heathrow raken ze gescheiden en lijkt het onwaarschijnlijk elkaar terug te vinden in de wirwar.
Zal het lot tussenkomen en deze vliegtuigburen elkaar terug laten ontmoeten en de kans geven om elkaar beter te leren kennen?
Love at First Sight is een betoverende romantische komedie van de makers van de To All The Boys-reeks, gebaseerd op de enorme populair boek van Jennifer E. Smith.
In de film Love at First Sight zijn de hoofdrollen voor Haley Lu Richardson, Ben Hardy, Jameela Jamil, Rob Delaney, Dexter Fletcher en Sally Phillips.
De film herinnert ons eraan dat timing van cruciaal belang is en dat ware liefde op de meest verrassende plekken gevonden kan worden.
Kijkers zijn duidelijk geraakt door het verhaal: "Onverwacht had deze film me meerdere keren in tranen. Goed gedaan Netflix, deze is een blijvertje!"
"Iedereen was geloofwaardig, er was geen overdreven meligheid en ik gaf echt om Hadley en Oliver."