Deze film gaat iedereen kijken: Nicole Kidman, Zac Efron en Joey King in één film!

Entertainment
door VDS
vrijdag, 28 juni 2024 om 12:50
a family affair netfix film
De Romcom A Family Affair, is vandaag (28 juni) uitgebracht door Netflix. De film zit boordevol humor en het publiek kan rekenen op een sterrencast.

Romcom met Nicole Kidman, Zac Efron en Joey King in A Family Affair

De bevallige Nicole Kidman, charismatische Zac Efron en getalenteerde Joey King spelen de hoofdrollen in dit nieuwe Netflix-drama. Een leuke samenstelling die heel wat perfecte timing vereist.
In de film maakt Nicole Kidman's personage Brooke een transformatie door, waarbij ze na een leven van onbaatzuchtige inspanningen voor anderen, nu zelf de touwtjes in handen neemt en een nieuwe relatie aangaat.
Ze is echter niet alleen in haar reis; haar dochter Zara (Joey King), verkeert in een lastige situatie, gedreven door de ongemakkelijke dynamiek die ontstaat wanneer haar moeder een relatie begint met Zara's baas (Zac Efron).
Volgens Joey King is de dagelijkse frustratie van Zara iets waar ze dol op is. "Zara heeft genoeg zelfbewustzijn om te begrijpen dat ze een nerveuze volwassene is, maar weet toch humor in haar leven te brengen en houdt onvoorwaardelijk van de mensen die haat het meest irriteren," zegt King.
Laat ons weten wat je van de film vindt!