De vlammende hit op Netflix met Millie Bobby Brown: Goed voor 35,3 miljoen views in slechts drie dagen!

Entertainment
door VDS
woensdag, 13 maart 2024 om 11:45
damsel netflix film
Netflix heeft een instant hit te pakken met een heel levendige actie avonturenfilm die enkele dagen geleden nog maar werd toegevoegd aan de gigantische bibliotheek van de streaminggigant!
Damsel, de nieuwe actiefilm met Millie Bobby Brown in haar meest stuntgevoelige rol tot nu toe, werd tot nummer 1 gekroond in de Engelstalige filmlijst van Netflix.

Sprookje haalt in 3 dagen 35.3 miljoen views en top 10 in 93 landen op Netflix, ongezien!

Damsel kan al 35,3 miljoen views op zijn naam zetten en dat in amper drie dagen na de release datum. Deze fantasiefilm is daarmee de meest bekeken titel van de voorbije week.
De film, met ook Robin Wright en Angela Bassett in de hoofdrollen, staat op de hoogste plaats van de rangschikking 79 landen. Bovendien bereikt Damsel nu al de top 10 van Netflix in 93 andere landen.
Een plichtsgetrouwe jonkvrouw Elodie, gespeeld door Millie Bobby Brown, stemt ermee in om met een knappe prins te trouwen. Maar de normale sprookjes slogan ‘En ze leefden nog lang en gelukkig…’, is hier niet van tel.
Ze komt er namelijk achter dat de koninklijke familie haar heeft gerekruteerd als offer om een oude schuld in te lossen.
Ze wordt zonder pardon in een grot gegooid met een vuurspuwende draak en kan enkel op haar eigen verstand en wilskracht vertrouwen om te overleven.