Al dagen nummer 1: Jessica Alba moet van zich afbijten in nieuwe actiefilm op Netflix

Entertainment
door RMO
dinsdag, 25 juni 2024 om 11:45
trigger warning netflix film
Netflix is sinds 21 juni een actiefilm rijker en niemand minder dan Jessica Alba maakt opnieuw haar opwachting. Deze film staat nu al enkele dagen in België op de hoogste plaats in de Netflix top 10 van films.
De film, genaamd Trigger Warning, is geregisseerd door Mouly Surya. Het script is geschreven door John Brancato, Josh Olson en Halley Gross en geproduceerd door Erica Lee, Basil Iwanyk en Esther Hornstein. Kaiwi Lyman en Hari Dhillon spelen ook een hoofdrol in de film.

Jessica Alba kruipt in huid van commando en bijt van zich af in Trigger Warning op Netflix

Special Forces commando Parker, gespeeld door Jessica Alba, is actief in dienst in het buitenland wanneer ze wordt teruggeroepen naar haar geboorteplaats met het tragische bericht dat haar vader plotseling is gestorven.
Parker erft de familiebar en hervat het contact met haar ex-vriend Jesse (Mark Webber), zijn kort aangebonden broer Elvis (Jake Weary) en hun invloedrijke vader, Senator Swann (Anthony Michael Hall), terwijl ze de mysterieuze omstandigheden rond haar vader's dood probeert op te lossen.
Parker's zoektocht neemt een gevaarlijke wending als ze verwikkeld raakt in een conflict met een gewelddadige bende in haar geboortestad. Ze weet niet zeker wie ze kan vertrouwen.
Maar met haar commandotraining laat Parker zien dat ze iemand is met wie rekening moet worden gehouden in haar streven naar de waarheid en haar poging om onrecht te herstellen in Swann County.
Ze krijgt daarbij hulp van haar undercover partner en hacker Spider (Tone Bell), en de lokale drugsdealer Mike (Gabriel Basso).
Laat ons weten wat jij vond van Trigger Warning!