Netflix-kijkers zijn duidelijk over immens populair kostuumdrama: "Beste serie aller tijden!"

Entertainment
door VDS
maandag, 24 juni 2024 om 18:45
peaky blinders netflix serie
Let op: voor liefhebbers van boeiende verhalen, aangrijpende personages en sierlijke decorontwerpen. Peaky Blinders is een van de meest geroemde series van de laatste jaren en een echte sensatie op Netflix.
Peaky Blinders is een serie die zich afspeelt in Birmingham, Engeland, kort na de Eerste Wereldoorlog. Het verhaal gaat over een beruchte straatbende met dezelfde naam.

Dé reden van het immense succes van Peaky Blinders

De serie verweeft elementen van een historisch drama met een misdaadverhaal en creëert zo een boeiende vertelling over loyaliteit, ambitie en de harde waarheid van het leven in de criminele onderwereld.
Een opvallend en charismatische personage in de serie is Thomas Shelby, buitengewoon vertolkt door Cillian Murphy. Shelby, de vastberaden leider van de Peaky Blinders-bende, is vastbesloten om zijn familie uit de sloppenwijken van Birmingham te laten stijgen naar de top van de Britse samenleving.
Zijn complexe karakter, dat zowel aantrekkelijk, intelligent, gewelddadig als diep gewond is, draagt zeker bij aan de onweerstaanbare aantrekkingskracht van de show.
Ook de geweldige ondersteunende rollen, waaronder Helen McCrory als de formidabele tante Polly en Tom Hardy als de intense Alfie Solomons, dragen bij aan de indrukwekkende en gepassioneerde cast die je vast en zeker in zijn greep houdt.
"Beste serie aller tijden!", "Dit is ongelooflijk !!!!", "5 seizoenen in 5 dagen, ik kan geen genoeg krijgen van deze serie, ik ben geobsedeerd!"
Als je aan deze serie begint kan je zes seizoenen lang genieten. “Seizoen drie is absoluut een van mijn favorieten. Seizoen drie was go go go. Aan het einde van het seizoen, tijdens sommige scènes, voelde ik Tommy'sBeste serie aller tijden! uitputting. Zeer vermoeiend seizoen.”