Dit met 7 Oscars bekroonde meesterwerk komt naar Netflix!

Entertainment
door VDS
maandag, 11 maart 2024 om 18:45
oppenheimer netflix film
We hebben fantastisch nieuws voor filmliefhebbers! De veelbesproken en bekroonde film 'Oppenheimer' zal binnenkort te bewonderen zijn op Netflix. Netflix heeft namelijk de rechten veiliggesteld voor deze film.

Oppenheimer komt naar Netflix!

Het door fantastische recensies omringde meesterwerk 'Oppenheimer' kan niet alleen de Golden Globe voor beste dramafilm aan zijn erelijst toevoegen, maar ook een indrukwekkend aantal van wel 7 Oscars.
Uit 13 nominaties heeft 'Oppenheimer' meerdere prijzen verzilverd. Christopher Nolan werd bekroond tot beste regisseur, terwijl acteurs Cillian Murphy en Robert Downey Jr. de prijzen voor beste hoofdrol en beste bijrol in de wacht sleepten.
Niet alleen internationale talenten vielen in de prijzen, ook de Nederlandse cameraman Hoyte van Hoytema werd beloond voor zijn werk in 'Oppenheimer'. En dat is nog niet alles, de film heeft bovendien ook de prijzen voor beste muziek en beste montage in de wacht gesleept.
'Oppenheimer' is zoveel meer dan alleen een film. Het ontrafelt een biografisch drama, zich afspelend in de tijd van de Tweede Wereldoorlog.
Het boeiende verhaal volgt het leven van J. Robert Oppenheimer, vertolkt door Cillian Murphy, beter bekend als "de vader van de atoombom".
'Oppenheimer' vertelt het fascinerende verhaal van hoe deze raadselachtige man het Manhattan Project leidde. In 1945 waren meer dan vierduizend mensen in totale afzondering betrokken bij de creatie van het eerste atoomwapen, dat de potentie had om te redden of te vernietigen.
Deze epische film, die je wel drie uur op het puntje van je stoel houdt, is een must-see voor elke filmliefhebber. En vanaf 22 maart kun je dit pareltje bekijken op Netflix.