18 miljoen views! Uptempo actiefilm behoudt eerste plaats op Netflix-lijst: “Deze film is werkelijk wauw!"

Entertainment
door RMO
maandag, 12 februari 2024 om 12:05
badland hunters netflix film
Met 18 miljoen kijkers houdt de actierijke film 'Badland Hunters' uit Korea de eerste plek op de Netflix-lijst van niet-Engelstalige films.

Badland Hunters opnieuw nummer 1 in rangschikking van Netflix!

Voor de tweede opeenvolgende week trekt de film, gevuld met visuele prikkels en een boeiend verhaal, de aandacht van veel kijkers.
Het verhaal, dat zich afspeelt in een dystopische wereld vol chaos, vindt plaats na een aardbeving in Seoul. Overlevers vechten in grimmige omstandigheden om voldoende voedsel en basisvoorzieningen te vinden.
Een gekke dokter is de enige overgebleven medische professional in de stad, maar niemand kan hem tegenhouden.
Het verhaal krijgt een extra wending als deze gestoorde dokter een jong meisje ontvoert voor zijn experimenten. Een sympathieke maar nietsontziende jager doet er alles aan om haar veilig thuis te brengen.
De bekende Koreaanse acteur Don Lee, bekend van zijn rollen in wereldwijde hits zoals Marvel's Eternals en Train to Busan, speelt de hoofdrol in 'Badland Hunters'.
Kijkers zijn gek op de actie, met uitspraken als: "Ik ben net klaar met kijken en het was echt spannend....", "Deze film is werkelijk wauw!", "Hij is zeker fantastisch om naar te kijken, je verveelt je nooit, dat is een ding dat zeker is".