Noteer alvast deze datum: Aldi pakt uit met gigantische technologische promotie

Shopping
door RMO
woensdag, 15 mei 2024 om 20:15
schermafbeelding 2024 02 11 122722
Is het tijd om uw oude, moeizaam werkende tv te vervangen? Heeft jouw student graag televisie op kot? Als dat zo is, heeft de Aldi het perfecte aanbod voor u.
Vanaf zaterdag 18 mei biedt deze supermarktketen een luxueus technisch hoogstandje aan: de Medion Life P13214 - MD30315 smart tv full hd 32".

Scherm nodig als tv of om games tot leven te laten komen: Aldi heeft gigantische promo

Deze tv biedt een schitterend full HD-scherm van 80 cm (32 inch), perfect voor zowel het oppeppen van uw dagelijkse nieuwsbeleving als het tot leven brengen van uw favoriete films. En met afmetingen van 1920 x 1080 pixels, wordt elke hoek van het actiegebeuren in het scherm naar u toegeschoven.
Maar het zijn niet alleen de technische gegevens die deze TV tot een geweldige koop maken. Het apparaat is ook zeer praktisch, met 2 USB-poorten en 3 HDMI-poorts, waardoor het aansluiten van andere apparaten zoals gameconsoles of Blu-Ray-spelers een fluitje van een cent is.
En laten we het belangrijkste verkoopargument niet vergeten, de Smart-functie van de tv. Met voorgeïnstalleerde apps zoals Netflix, Disney+ en Amazon Prime, haalt u met één druk op de knop een wereld aan entertainment in huis.
Inclusief afstandsbediening, voeten en bevestigingsschroeven, de MEDION LIFE P13214 - MD30315 is een all-round pakket. Een ideale investering om je favoriete series op te streamen.
Het beste nieuws? Deze fantastische smart tv full hd 32" wordt aangeboden voor een ongelooflijk lage prijs. Vanaf zaterdag 18 mei is dit technisch hoogstandje te verkrijgen voor slechts 199 euro per stuk. Mis deze ongelofelijke promotie niet bij uw Aldi supermarkt!