Lidl trakteert: 25% korting op varkenschipolata van Belgische bodem

Shopping
door VDS
zaterdag, 09 maart 2024 om 19:45
lidl
De discountsupermarktketen Lidl, die bekend staat om zijn hoogwaardige producten tegen betaalbare prijzen, heeft weer een aanbieding die je zeker niet mag negeren.

25% korting op een smakelijke worst van Belgisch origine bij Lidl!

Tot en met 12 maart krijg je maar liefst 25 procent korting op een verpakking van 750 gram varkenschipolata. Zo betaal je nu slechts 4.99 euro in plaats van de reguliere prijs van 6.73 euro. Een mooie gelegenheid om de vriezer even flink aan te vullen!
Deze hoogwaardige varkenschipolata, die stuk voor stuk met zorg zijn bereid, zijn niet alleen smakelijk, maar ook van Belgische herkomst.
Lidl belooft kwaliteitsvlees van onze eigen bodem, wat bijdraagt aan het behoud van de lokale veehouderij en zorgt voor minder voedselkilometers.
Varkenschipolata is zeer geliefd op de barbecue, maar kan ook worden gebruikt in diverse bereidingen zoals ovenschotels, ragouts, pasta's en nog veel meer. Door hun subtiele formaat en heerlijke smaak zijn ze een hit bij zowel kinderen als volwassenen en vormen ze een perfecte toevoeging aan elk gezinsmaal.
Mag het ietsje meer zijn en ben je benieuwd hoe je deze varkenschipolata op een originele manier kunt bereiden? Hier is een eenvoudige suggestie voor je: varkenschipolata met rode linzen en kerriepoeder.
Eerst bak je de saucijzen in een pan, vervolgens kook je de linzen met het kerriepoeder en voeg je aan het einde de saucijzen toe. Serveer dit gerecht met rijst of knapperig bakbrood voor een complete, smakelijke maaltijd die bij jong en oud in de smaak zal vallen.
Deze promotie vormt een uitstekende kans om de veelzijdigheid van varkenschipolata te ervaren. Trek er dus op uit naar de Lidl vestiging bij jou in de buurt en profiteer van deze tijdelijke aanbieding.
Haal deze overheerlijke varkenschipolata in huis en geniet van een smaakvolle maaltijd waar je iedere keer weer van kunt genieten.