Bespaar tot wel 50% energie: Niet te missen actie bij Action!

Shopping
door VDS
zondag, 28 april 2024 om 19:45
action winkel
Als je op zoek bent naar keukengerei om je culinaire vaardigheden te verbeteren, werpt een bezoek aan Action deze week zijn vruchten af. Ze presenteren zeker en vast een aanbod dat je niet zal willen missen. De winkelketen is namelijk hun Tomado Superior pannen in promotie aan het zetten die bekend staan om hun hoge kwaliteit en veelzijdigheid.

Kwalitatief keukengerei dat zowel geld als energie bespaart

Eén van de pareltjes in deze weekaanbieding is hun Superior steelpan. Met een diameter van 18 cm is deze pan perfect om die heerlijke, met liefde bereide sausjes of groenten in klaar te maken.
De pan staat bekend om zijn zware kwaliteit en is opgebouwd uit maar liefst 5 lagen, inclusief een dubbele anti-aanbaklaag. Daarnaast wordt hij twee keer zo snel warm als een gewone pan en kan hij gewoon in de vaatwasser gereinigd worden na het kookplezier.
Dit bespaart niet alleen tijd, maar ook tot wel 50% energie. Deze Tomado Superior steelpan is voor slechts 5,95 euro een niet te missen kans.
Eveneens opvallend in de promotie is de Tomado Superior koekenpan met een diameter van 24 cm. Deze stevige pan heeft net als zijn steelpan broertje een meerlagige structuur, in dit geval met een dikkere bodem, en beschikt over een hoogwaardige anti-aanbaklaag.
Van heerlijke pannenkoeken in de ochtend tot een smakelijk stukje zalm in de avond, deze koekenpan is een waar alleskunner in de keuken. Ook deze pan is geschikt voor verschillende soorten warmtebronnen, waaronder elektriciteit, gas, inductie en keramisch koken. Je kan deze heerlijke koekenmaker al aankopen voor slechts 6,95 euro.
En voor wie het graag groots aanpakt in de keuken, heeft Action naast deze pannen ook nog een wokpan van Tomado Superior en andere afmetingen van pannen in hun promotie opgenomen.
Om volledig op de hoogte te zijn van deze ongelooflijke aanbiedingen, kan je best even een bezoekje brengen aan de website of webshop van Action, of hun folder raadplegen. De promotie loopt nog tot 30 april, dus weer er snel bij!