Aldi laat Black Friday niet aan zich voorbijgaan: Haal de nieuwste trend in huis met dit toestel!

Shopping
door VDS
maandag, 20 november 2023 om 19:45
schermafbeelding 2024 02 11 122722
Aldi laat Black Friday niet aan zich voorbijgaan en vanaf 22 november bieden ze diverse nuttige apparaten aan tegen scherpe prijzen.
Aldi heeft ook heteluchtfriteuse in hun assortiment opgenomen, ideaal voor het bereiden van verschillende groentes, frietjes, snacks, en complete maaltijden.
Deze methode van frituren verlaagt het vetgehalte tot wel 80% in vergelijking met traditioneel frituren. Aldi biedt twee modellen aan.
Het eerste model is een traditionele heteluchtfriteuse van het merk DOMO met een vermogen van 1500 W en capaciteit van 4,3 l/1,2 kg.
Deze friteuse is ideaal voor diverse gerechten zoals friet, kip, kroketten, snacks, vlees en zelfs quiche en cake. De friteuse heeft daarnaast ook handige functies zoals een instelbare temperatuur, een timer en oververhittingsbeveiliging.
Deze heteluchtfriteuse kan je aankopen voor de prijs per stuk van 70 euro.
Het tweede model is een dubbele heteluchtfriteuse van het merk AMBIANO met een vermogen van 2600 W. Dit apparaat heeft twee mandjes van elk 4 liter.
Het toestel is uitgerust met 10 kookprogramma's, een digitaal touchdisplay, een warmhoudfunctie en een instelbare thermostaat.
Tijdens de actieperiode is dit model verkrijgbaar voor 90 euro per stuk.
Wil je graag deze actie bekijken? Dan kan je alle bijkomende informatie hier vinden.