Albert Heijn stemt klanten tevreden met uitzonderlijke Unox 2+3 gratis actie: Oneindig veel keuze!

Shopping
door RMO
woensdag, 24 april 2024 om 19:45
albert heijn
Albert Heijn heeft weer een geweldige promotie lopen voor Unox Cup-a-Soup. De populaire supermarkt biedt zijn klanten nu een onmisbare deal: bij aankoop van twee producten krijg je de volgende drie gratis.
Deze aanbieding geldt op producten van Unox zoals Cup-a-Soup, pasta en Noodle gerechten, waaronder de verrukkelijke Cup-a-Soup tomaat en de smakelijke Bolognese Good Pasta.
De promotie is perfect voor iedereen die op zoek is naar een snel, gemakkelijk en voedzaam tussendoortje. Unox Cup-a-Soup tomaat, met de kwaliteit die we van Unox gewend zijn, is eenvoudig te bereiden. Met slechts 61 calorieën per mok en geen toegevoegde smaakversterkers, kleurstoffen of conserveermiddelen, is het een verantwoorde keuze voor ieder moment van de dag.
Bovendien wordt deze soep gemaakt met duurzaam geteelde tomaten, waardoor het niet alleen lekker, maar ook nog eens milieuvriendelijk is.
Naast de Cup-a-Soup varianten, kun je ook genieten van bijvoorbeeld een Bolognese Good Pasta van Unox tijdens deze actie. Met heerlijke spaghetti in een rijke bolognesesaus biedt deze snack een vullende maaltijd.
Ideaal voor onderweg, op kantoor of als opkikker aan het einde van een drukke dag. Net zoals de Unox Cup-a-Soup tomaat, is deze snack vrij van toegevoegde smaakversterkers en kunstmatige kleurstoffen.
De promotie betreft ook verschillende noodlegerechten van Unox. Klanten worden dus zeker niet beperkt in hun keuzevrijheid, want ze kunnen uit talloze varianten kiezen en het combineren van verschillende producten is uiteraard mogelijk.
De prijzen van de producten variëren en kunnen worden geraadpleegd op de website of via de app van Albert Heijn. Wees snel en profiteer van deze fantastische 2+3 gratis actie bij Albert Heijn. Een dergelijk voordeel wil je niet aan je voorbij laten gaan!