Albert Heijn doet het weer: knallende hamsteractie met 2e product gratis!

Shopping
door RMO
woensdag, 27 maart 2024 om 20:05
albert heijn
Er is geen betere manier om de komst van de lente te vieren dan met een frisse, smaakvolle salade op je bord. Dit is de perfecte tijd om te profiteren van een ongelooflijke promotie die momenteel loopt bij Albert Heijn!

Profiteer van de hamsteractie van heerlijke salades bij Albert Heijn!

Tijdens deze actie die loopt tot en met maandag 1 april, kunt u bij de aankoop van een salade van het merk Délio, een tweede helemaal gratis krijgen! En dit is geen grap, op de datum van 1 april wordt deze onweerstaanbare aanbieding afgesloten, dus laat deze kans zeker niet liggen.
Albert Heijn maakt het nog interessanter door je de mogelijkheid te geven uit maar liefst zeven verschillende smaken te kiezen! Of je nu houdt van een klassieke kipsalade, een stevige vleessalade, een zeefrisse tonijnsalade, of de luxueuze garnaalsalade, er is een verrukkelijke keuze voor elke smaak.
En wat nog beter is, je kunt de verschillende salades uit deze aanbieding combineren. Misschien een vleessalade voor een hartige lunch en een garnaalsalade voor lekker voorgerechtje? Of een tonijnsalade en kipsalade om samen te delen? Alles is mogelijk!
Voor degenen onder u die op bepaalde ingrediënten willen letten, kunt u de hamsterfolder online of in de winkel raadplegen voor de volledige ingrediëntenlijst, gewicht en allergie-informatie van elke salade. De prijzen variëren per salade, dus neem een kijkje in de hamsterfolder of ga naar de winkel voor de correcte prijzen.
Laat deze kans om maximaal te genieten van deze heerlijke salades niet aan u voorbijgaan. Ga voor dubbel genot met Délio salades bij Albert Heijn nu tot en met maandag 1 april!
Kom langs bij Albert Heijn en haal je favoriete salades vandaag nog op en maak van deze lente een uitgebalanceerd en smaakvol seizoen met Délio.