Onverstelbaar wat je allemaal kan schoonmaken met ... make-up remover: Ontdek het hier

Huis en tuin
door VDS
zondag, 11 februari 2024 om 21:45
huidverzorging vrouw voor spiegel lichaamsverzorging
Het blijkt dat make-up remover niet alleen nuttig is om het gezicht te zuiveren na een lange dag. In feite, de multifunctionele eigenschappen van make-up remover maken het perfect voor veel andere schoonmaakwerkzaamheden.

Make-up remover kan je ook nog inzetten voor deze schoonmaaktips

Er zijn vele alternatieve manieren om deze beauty essential te gebruiken.
1. Schoonmaken van een computer toetsenbord
Gemorste drankjes, broodkruimels, stof en vet kunnen allemaal je computer toetsenbord vuil maken. Hier kan een make-up remover doekje wonderen doen. Het is genoeg om voorzichtig over het toetsenbord te wrijven met een doekje en al de kleverige resten, olie en stof worden verwijderd, waardoor je toetsenbord er als nieuw uitziet.
2. Vlekken verwijderen uit textiel
Make-up remover is ontworpen om pigmenten en oliën te verwijderen, wat betekent dat het ook kan helpen om hardnekkige vlekken uit kleding en andere soorten textiel te verwijderen. Dep een beetje make-up remover op de vlek, laat het even inwerken en was het daarna zoals je gewoonlijk zou doen. Voilà, de vlek is verdwenen!
3. Juwelen schoonmaken
Als je merkt dat je zilveren of gouden juwelen er een beetje dof uitzien, probeer dan een beetje make-up remover op een doekje en wrijf ze zachtjes. Je zal versteld staan ​​hoe snel ze weer tot leven komen. Let wel op: gebruik deze methode niet op parels of andere delicate stenen.
4. Deodorant vlekken
Niets is frustrerender dan klaar te zijn om uit te gaan, alleen om merken dat er een witte deodorantvlek op je donkere kleding zit. Een beetje make-up remover op een doekje kan helpen om dit soort vlekken te laten verdwijnen.
Zoals je kunt zien, is make-up remover niet alleen voor make-up! Het is een geweldig multifunctioneel schoonmaakmiddel dat je kan helpen je leven net iets eenvoudiger te maken.