Mexicaans mysterie blijft Netflix-kijkers wereldwijd boeien: "10/10 must watch"

Gezondheid
door RMO
woensdag, 15 mei 2024 om 12:05
pacto de silencio pact of silence netflix serie
Een intrigerend Mexicaans mysterie hield Netflix-kijkers wekenlang gekluisterd aan hun schermen. De serie werd op het internet met lof toegezwaaid, wat ons inspireerde om het opnieuw te presenteren voor degenen die het misschien hebben gemist.
Het dramatische verhaal houdt je geboeid terwijl je meereist in de speurtocht van een social media influencer naar haar onbekende afkomst. De 18 fascinerende afleveringen van Pact of Silence houden je gekluisterd aan je televisie terwijl je alles tot de laatste details opneemt.
Brenda, die ooit een straatkind was en nu een succesvolle influencer, heeft een bewogen verleden. Zo werd ze verlaten bij geboorte door haar biologische moeder en dat zette haar op het pad naar een leven op straat.
Gedreven door haar verlangen om de waarheid te achterhalen over wie haar voor dood achterliet, begint Brenda een emotionele queeste. Ze duikt opnieuw in het verleden en tracht zoveel mogelijk informatie te achterhalen van wat er werkelijk is gebeurd destijds.
De directrice van de school waar Brenda's moeder vroeger studeerde, lijkt te hebben bijgedragen aan de poging van vier tieners om van een baby af te komen.
Brenda, vastberaden om rechtvaardigheid te vinden, spoort deze betrokkenen stuk voor stuk op om wraak te nemen. Maar er is ook nog een geheimzinnig personage dat zijn eigen rekening wil vereffenen met het verleden en niet terugschrikt voor moord.
Kijkers hebben lovende woorden voor Pact of Silence: "10/10 must watch", "Deze serie moet je gewoon zien", "Enkele maanden geleden gezien, een echte aanrader", "Deze serie was echt goed!".