Nieuwste dramaserie rukt op naar top 3 van Netlix en laat vonken in het rond vliegen

Entertainment
door RMO
maandag, 13 mei 2024 om 18:45
thank you next netflix serie
Een nieuwe Turkse serie, Thank You, Next, verspreidt romantische en dramatische vonken op Netflix sinds ongeveer een week geleden.
Het verhaal draait om Leyla Taylan, een succesvolle advocate die verpletterd wordt door het verraad van haar eerste liefde. Gewapend met de steun van haar vrienden en een aantrekkelijke chef-kok, probeert ze haar liefdesleven opnieuw op te bouwen.

Leyla waagt zich na breuk opnieuw in het moderne datecircuit in 'Thank You, Next'

Ze duikt in de complexe wereld van modern daten. Bovendien neemt ze de meest tumultueuze echtscheidingszaak van het jaar aan, die haar ook emotioneel op de proef stelt.
Ze komt tegenover Cem Murathan te staan, berucht om zijn vele liefdeshuwelijken en scheidingen met drie verschillende vrouwen in 15 jaar. Met volle inzet stort ze zich op deze zaak.
Ece Yörenç is de maker van deze serie, terwijl Serenay Sarikaya de topcast leidt als een meeslepend personage. Andere prominente gezichten zoals Boran Kuzum, Metin Akdülger, en Hakan Kurtaş maken ook deel uit van de cast.
Momenteel staat deze 8-delige reeks op de derde plaats in de Netflix top 10 in België. Wij zijn alvast benieuwd wat jullie ervan vinden!