Topfavoriet op Netflix: Intrigerende plot en zinderende actie in Spaanse misdaadserie

Entertainment
door VDS
woensdag, 03 juli 2024 om 11:45
clanes gangs of galicia netflix serie
Netflix introduceerde een week geleden een nieuwe Spaanse misdaadserie bij zijn abonnees. De serie wordt goed ontvangen en staat nu voor de tweede week op rij op nummer 1 in de top 10 van Netflix.
Kijkers zijn echt heel enthousiast over het verhaal: "Ik kijk naar een serie genaamd Gangs of Galicia. Heel goed".
"Ik heb de eerste twee afleveringen gekeken op de eerste dag. Deze serie heeft serieus potentieel. Intens en ingewikkeld plot, veel actie. Prachtige opnamen van de Galicische kust."
In de oplopende spanning van de Spaanse thriller "Gangs of Galicia", of in het origineel "Clanes", speelt Clara Lago de hoofdrol als een advocaat uit Madrid die naar Galicia, Spanje, verhuist om een rekening te vereffenen.
Het is pas na de moord op haar vader dat zijn slimme advocaat-dochter ontdekt dat hij een geheim leven leidde. Vastbesloten om de waarheid te vinden, verhuist Ana naar Cambados, waar ze Daniel (Novas) ontmoet, de zoon van een beruchte drugsclan.
Daniel is charmant, avontuurlijk en wil dat Ana hem in de rechtbank vertegenwoordigt... misschien kan hij haar zelfs helpen om de waarheid over haar vader te vinden.