Tienerdrama op Netflx blijft week na week scoren: " Zeer goeie serie, het verhaal zit heel ‘mooi’ in elkaar"

Entertainment
door VDS
maandag, 01 juli 2024 om 12:45
ni una mas raising voices netflix serie
De tienerdramaserie Raising Voices, ook bekend als Ni una más, verscheen op 31 mei op Netflix en is een serie die sowieso een emotionele impact zal hebben.
Het verhaal, dat is gemaakt uit een roman van Miguel Sáez Carral, verkent de diepe emotionele situaties van tieners die te midden van ontdekking en nieuwsgierigheid over het leven zitten.
Kijkers zijn allemaal fan van deze serie. Hij staat al voor de vierde week in de Netflix top 10: “Zeer goeie serie! Het verhaal zit heel ‘mooi’ in elkaar. Velen zullen zich hier in één van de personages kunnen herkennen … Er wordt goed geacteerd en er zijn nogal wat plot twists … een aanrader.”
“Was heel goed en emotioneel. Mooi wat ze heeft gedaan en de ouders op het einde, knap.”
Het draait allemaal om Alma (gespeeld door Nicole Wallace), een 17-jarige die bijna haar middelbare school heeft afgemaakt. Samen met haar beste vrienden Greta (Clara Galle) en Nata (Aïcha Villaverde), wordt ze geconfronteerd met typische tienerproblemen zoals uitsluiting, jaloezie, ouderlijke problemen en toxische relaties.
Maar hun wereld schudt wanneer het profiel @Iam_colemanmiller een bericht post met de tekst: 'Dit ben ik de dag voordat ik werd verkracht'. Alma, die lijkt te weten meer dan ze laat zien, is vastbesloten om de waarheid te onthullen en gerechtigheid te zoeken.
Hierbij moet ze onder andere dealen met het ongeloof van de politie, de schooldirectie en ouders die liever wegkijken van de harde realiteit.
Het verhaal roept vragen op: Wanneer en hoe is deze daad van agressie plaatsgevonden? Wie is de persoon achter dit account? Hoe betrouwbaar is deze beschuldiging en wie is het ware slachtoffer?