Laat je meeslepen door dit verslavende familiedrama op Netflix: "Spannende serie waar je blijft naar kijken”

Entertainment
door VDS
zaterdag, 29 juni 2024 om 20:45
vivir sin permiso unauthorized living netflix serie
Zin om jezelf te laten meeslepen door een superspannend drama? Verlies jezelf dan in de intrigerende machtsspelletjes en geheimen van de Spaanse tophitserie Unauthorized Living.
Deze grimmige serie, met een plot zo verslavend als de business waarin het hoofdpersonage zich begeeft, heeft al talloze Netflix-gebruikers in zijn greep gekregen.

Familiebanden komen op de helling te staan wanneer een vader met pensioen wil gaan

Een meeslepende reeks waar familieaffaires botsen met de harde wereld van de misdaad en loyaliteit steeds op de proef gesteld wordt. Zorg voor popcorn en zet je schrap voor 'Unauthorized Living'.
Unauthorized Living, of in het origineel Spaans, Vivir sin permiso, is razend populair op Netflix en heeft een grote schare fans. Het verhaal draait hoofdzakelijk om Nemo Bandeira, een drugshandelaar die zich uitgeeft voor een respectabel zakenman.
Hij lijdt aan de ziekte van Alzheimer, maar probeert dit verborgen te houden voor zijn familie, terwijl hij overweegt met pensioen te gaan.
Dit veroorzaakt onrust over wie zijn mogelijke opvolger zou kunnen zijn, wat leidt tot conflict binnen zijn familie. Zijn twee wettelijke kinderen, die eerder weinig interesse toonden in de familiezaak, beginnen nu te strijden om hun positie als potentiële opvolger.
Daarnaast is er nog Mario, een slimme en gedreven advocaat die een cruciale rol speelt in het illegale drugshandelbedrijf. Mario Mendoza, de peetzoon van Nemo en een genadeloze advocaat, lijkt de meest voor de hand liggende kandidaat op papier, maar hij mist één kritiek element: hij deelt geen bloedband met zijn peetvader.
De rol van Nemo Bandeira wordt gespeeld door José Coronado, terwijl Álex González de rol van Mario Mendoza, het petekind van Nemo, op zich neemt. Kijkers zijn dolenthousiast over de serie.
“Spannende serie waar je blijft naar kijken”, “Ik heb ze al 2 keer gezien, heel mooi”, “Echt, een geweldige serie!”