Thriller van David Fincher doet Netflix ontploffen: Nummer 1 in 88 landen na debuut!

Entertainment
doorRMOzaterdag, 18 november 2023 op 11:45
Thriller van David Fincher doet Netflix ontploffen: Nummer 1 in 88 landen na debuut!
David Finchers "betoverende" nieuwe thriller 'The Killer' met Michael Fassbender in de hoofdrol heeft zijn doel bereikt door in zijn debuutweek meteen naar de top van de Engelstalige filmlijst van Netflix te schieten.
Hij doet dit met 27,9 miljoen views. Het was de meest bekeken titel van de week, was #1 in 88 landen en bereikte de Top 10 in 93 landen.
Er is een gat in het filmlandschap dat alleen een verhaal van David Fincher over moorddadige buitenbeentjes kan vullen. Het is bijna tien jaar geleden sinds Finchers laatste thriller en hij is druk bezig geweest.
Zijn werk aan Mindhunter en Mank was onweerstaanbaar. Maar de regisseur van Gone Girl en Zodiac keert terug naar het genre dat hem een begrip maakte.
In een nieuwe trailer voor 'The Killer' krijgen we een glimp te zien van de vele vermommingen, routines en methodes van de titulaire huurmoordenaar gespeeld door Michael Fassbender.

In thriller 'The Killer' op Netflix wordt de kwestie persoonlijk voor een huurmoordenaar 

"Als ik effectief ben, komt dat door één simpel feit," vertelt de huurmoordenaar koel. "Ik geef geen fuck" Hieronder kun je meer te weten komen over The Killer. Maar niet te veel.
The Killer is een betaalde huurmoordenaar die zijn sluipschuttersgeweer hanteert op het ritme van The Smiths. Hij heeft ontzettend veel routines en wijsheden die hem helpen om het hoofd koel te houden tijdens zijn job.
Maar ondanks zijn precisie en zijn motto "blijf bij je plan, anticipeer, improviseer niet", maakt hij een fout die een onvoorspelbare reeks gebeurtenissen in gang zet. Doden, iets dat voor hem zo onpersoonlijk is, is plotseling heel persoonlijk geworden.
Fassbender is genomineerd voor twee Academy Awards, vier BAFTA Awards en drie Golden Globe Awards. De ongelooflijk veelzijdige acteur heeft verschillende personages neergezet, van een Duitssprekende Britse spion in Inglourious Basterds tot de oprichter van Apple in het drama Steve Jobs.
In 2011 trad hij toe tot het X-Men-universum als Magneto, en was hij te zien in heel wat X-Men films.
Fassbender heeft ook een langdurige samenwerking met regisseur Steve McQueen, die heeft geresulteerd in aangrijpende optredens in Shame, Hunger en 12 Years a Slave.
"Fassbender heeft talent," vertelde Fincher aan Netflix over de rol van de acteur als zijn sluipende hoofdpersoon. "Hij is emotioneel en intellectueel bruisend. Maar als je hem vraagt 'Zet dat allemaal uit', dan kan hij dat ook. En je houdt een vacuüm over in het centrum van alles. Het is een krachtige vaardigheid."
Wij zijn benieuwd wat jij van 'The Killer' op Netflix vindt. Laat het ons weten!