Spraakmakende films: 3 huiveringwekkende verhalen op Netflix die je op het puntje van je stoel brengen

Entertainment
door RMO
donderdag, 14 maart 2024 om 18:45
prey netflix film
Ongeacht welk avontuur je verlangt, er is een schat aan sciencefictionkeuzes uit het gehele filmuniversum op Netflix die je naar een alternatieve realiteit, tijdlijn of zelfs dimensie kunnen teleporteren.
En dat allemaal terwijl je comfortabel op je bank zit en op de play knop indrukt. Hieronder 3 knappe avontuurlijke verhalen die helemaal ontvoeren naar een extreme dimensie.
Bird Box - In een wereld waar een onbekende kracht de mensheid uitroeit, is er slechts één zekerheid: kijken betekent sterven. Malorie moet met haar twee kinderen een gevaarlijke tocht volbrengen, blindelings en in wanhopige hoop om een toevluchtsoord te bereiken. Met Sandra Bullock aan het roer en andere sterren zoals Trevante Rhodes, Sarah Paulson en John Malkovich, is BIRD BOX een spannende nieuwe thriller van Susanne Bier, winnares van een Academy Award.
Awake - Wanneer een onvoorstelbare gebeurtenis alle elektronische apparaten vernietigt en de slaap uit de mensheid steelt, ontketent het pandemonium. Jill (Gina Rodriguez), een voormalig militair met een tumultueus verleden, mag de oplossing hebben in de vorm van haar dochter. Kan Jill haar dochter veilig thuisbrengen en de wereld redden voordat ze zelf haar geest verliest?
Prey - Een simpel weekendje weg in de wildernis verandert in een dodelijk kat-en-muis-spel voor vijf vrienden die vluchten voor een onbekende sniper. Roman, zijn broer Albert en hun vrienden realiseerden zich tijdens hun vrijgezellenfeest niet dat de geweerschoten die ze hoorden, eigenlijk hun jagers signaalden. Wanhoop en overleving vermengen zich in hun worsteling tegen een geheimzinnige tegenstander.