Serie op Netflix die de temperatuur zal doen stijgen: Noteer deze Nederlandse serie alvast op je kijklijst!

Entertainment
door RMO
woensdag, 01 mei 2024 om 20:25
costa de serie netflix serie
Bereid je voor op een serie die de temperatuur zal doen stijgen. Vanaf 2 mei kan je je immers op Netflix verwennen met een gloednieuwe Nederlandse serie: Costa!! - The Series of Costa!! de serie.
De terugkeer van de originele Costa film, waaridoor Kürt Rogiers een waar sexsymbool werd, die kreeg in 2022 al eens een make-over.

Mooie mensen, muziek, romantiek en zon aan de Spaanse costa op Netflix

Netflix heeft nu de kans met beide handen aangegrepen om een serie van de film te maken. De Costa Club en zijn proppers maakt eindelijk zijn terugkeer op onze schermen.
Het achttal acteurs vormen samen een hechte Costa-familie. Voegen daaraan toe de prachtige plaatjes aan de Spaanse kust waar elke dag weer anders is.
Tussen de gestage stroom van prachtige mensen, liefde, muziek en dans heerst er een goede vibe en is humor nooit ver weg.
Dit alles, in deze prachtige, door de zon overgoten Costa!!- de serie. Bekende namen zoals Roeland Fernhout, Oscar Aerts en Sinan Eroglu maken opnieuw hun opwachting.
Daarnaast zullen ook nieuwe acteurs hun intrede doen, onder wie het getalenteerde Bo Martens, bekend van F*ck de liefde, de charmante Hamza Othman, voormalig ster van GTST, en de veelbelovende actrice Jatou Sumbunu.
Bekijk deze nieuwe serie en laat ons weten hoe jij deze beoordeelt!