Netflix-kijkers overspoeld door emoties, film waarin een hond tot het uiterste gaat: “Dit is genieten ... lachen en traantjes tegelijk, zalige film"

Entertainment
door RMO
zaterdag, 27 april 2024 om 16:30
a dogs purpose
Ben jij ook zo gek op films waarin dieren de hoofdrol spelen en die tegelijkertijd diepzinnige levenslessen onthullen? Er is fantastisch nieuws voor je: A Dog's Purpose is te bekijken op Netflix! Deze film staat erom bekend dat hij het hart van de kijkers weet te raken.

Een trouwe viervoeter beleeft met zijn soulmate alle emoties en wijkt niet van zijn zijde in 'A dog's Purpose'

Een enthousiaste hond (Josh Gad) leert over het doel van zijn leven door de mensen te observeren die hij leert waarderen en vrolijk te maken.
Gedurende vijf decennia reïncarneert de hond vele malen en creëert een sterke connectie met een soulmate genaamd Ethan (Bryce Gheisar).
Als Ethan ouder wordt en bij een belangrijk kruispunt in zijn leven aankomt, keert de hond terug in zijn leven om hem aan zijn ware essentie te herinneren.
“A Dog's Purpose biedt een onhandige mix van suikerzoet sentiment en hondenleed die schaamteloos de harten van het dierenliefhebbende publiek beroert”, zijn de woorden van een recent over deze ontroerende film uit 2017.
Kijkers worden overspoeld door emoties bij het bekijken van A Dog's Purpose: “Dit is echt een rollercoaster van emoties ... zeer indrukwekkende film.”
“Dit is genieten ... lachen en traantjes tegelijk. Wat een echt zalige film is dat toch! Aanrader voor wie hem nog niet zag!”
In de cast weten Josh Gad · Bailey; Dennis Quaid · Adult Ethan; Peggy Lipton · Adult Hannah; Bryce Gheisar · Ethan- 8 Years Old; K.J. Apa · Teen Ethan ieders hart te bespelen.