Rijker worden of je medekandidaad verraden? Dit sociaal experiment op Netflix verkent de grenzen van hebzucht

Entertainment
door VDS
dinsdag, 26 maart 2024 om 18:45
the trust a game of greed netflix serie
In de Netflix realityserie genaamd 'The Trust: A Game of Greed', speelt geld de hoofdrol. Om een leven-veranderende geldprijs te winnen, moet een groep individuen elkaar vertrouwen.

Een sociaal experiment, vol mindfucks

Hoewel de show al sinds januari 2024 op de streamingsdienst staat, hebben velen van jullie deze waarschijnlijk nog niet bekeken, daarom willen we deze realityserie opnieuw onder de aandacht brengen.
Elf onbekenden krijgen een kwart miljoen dollar om onder elkaar te verdelen. Zullen ze hun aandeel eerlijk pakken of zal de verlokking van meer geld hen ertoe leiden elkaar te elimineren om meer voor zichzelf te behouden?
De deelnemers worden doorlopend emotioneel en relationeel getest. Een kluis die zorgt voor nog meer uitdagingen en geld, speelt ook een cruciale rol in hoe iedereen zich voelt tijdens de strijd om in het spel te blijven.
De realityserie is de ultieme test van menselijke naturen, waar de hebzucht en wantrouwen zelfs de sterkste verhoudingen kunnen ruïneren.
Iedere deelnemer komt als winnaar binnen en kan als zodanig vertrekken, mits ze ervoor kiezen om te delen. Wie van hen is de sterkste, zowel mentaal als strategisch? Of welke groep deelnemers weet tot het einde aan boord te blijven in dit boeiende spel? Een echte aanrader voor wie graag onderlingende relaties en mindfucks en hun uitwerking bekijkt.