Plots kijken massaal veel Netflix-kijkers film met Morgan Freeman: "Het is een geweldige film"

Entertainment
door VDS
zaterdag, 29 juni 2024 om 11:45
kiss the girls netflix film
Netflix heeft onlangs een film uit '97 aan zijn collectie toegevoegd, die nu door veel mensen wordt bekeken. Het is een psychologische thriller genaamd Kiss the Girls.
Deze Amerikaanse neo-noir film geregisseerd door Gary Fleder en met in de hoofdrollen Morgan Freeman, Ashley Judd en Cary Elwes.

Thriller met Morgan Freeman om een serie ontvoerder te vatten

Morgan Freeman speelt Alex Cross, een bekende detective en forensisch psycholoog uit Washington, D.C. Hij komt te weten dat zijn nichtje Naomi, die in Durham woont, nu al vier dagen vermist is.
Alex probeert zijn familie gerust te stellen, maar maakt zich diep van binnen zorgen dat er iets vreselijks kan zijn gebeurd. Hij is vastbesloten naar Durham te gaan om Naomi te vinden.
Wanneer hij daar aankomt, ontdekt hij dat er op zijn minst tien meisjes vermist zijn. Het schokt hem dat de politie nog niets over de ontvoerder heeft kunnen vinden.
Hij ontmoet rechercheurs Nick Ruskin en Sikes en samen onderzoeken ze een plaats in het bos waar het lichaam van een derde vrouw is gevonden.
De spanning neemt toe wanneer een van de meisjes weet te ontsnappen, en Alex ziet dit als een kans om de seriële ontvoerder op te sporen.
"Het is een geweldige film, Ashley en Morgan Freeman zijn er allebei spectaculair in."
"Morgan was een uitstekende Alex Cross. Er wordt gezocht naar een nieuwe, maar hij zal nooit vervangen worden. Ashley is hier ongelofelijk in deze film."