Nieuwe Netflix drama-bom verovert Netflix: Onstuimig liefdesverhaal is rollercoaster vol emoties

Entertainment
door RMO
woensdag, 22 mei 2024 om 18:45
after we collided netflix film
Netflix heeft onlangs een nieuw romantisch drama aan het aanbod voor zijn abonnees toegevoegd. Deze emotionele film staat plots in de top 10 Netflix lijst van series.
De film 'After We Collided' uit 2020 is gebaseerd op de roman uit 2014 met dezelfde titel en vertelt het liefdesverhaal van twee jongvolwassenen, Tessa en Hardin.

Een relatie krijgt heel wat te verwerken en zware beslissingen dringen zich op!

Hun relatie kende een stormachtige start, maar Tessa en Hardin proberen alles weer op de rails te krijgen. Tessa is zich ervan bewust dat Hardin gemeen kan zijn, maar ze is volledig uit het veld geslagen als er een schokkende onthulling komt over het begin van hun relatie en Hardins geheimzinnige verleden.
Op dat moment bevindt hun relatie zich in uiterst zwaar weer. Is Hardin werkelijk de man op wie Tessa verliefd werd, ondanks zijn woede-uitbarstingen, of was hij altijd al een buitenstaander? Ze wenst dat ze kon vertrekken, maar het is niet zo eenvoudig.
Hardin beseft dat hij een flinke misstap heeft begaan, mogelijk de ergste in zijn leven. Maar hij is niet bereid op te geven. Kan hij echter veranderen? Gaat hij veranderen omwille van de liefde?
Als Hardin zijn toevlucht zoekt tot alcohol, wordt hun relatie zwaar op de proef gesteld. Tessa trekt ook de aandacht van een andere man die haar probeert te charmeren.
In de hoofdrollen: Josephine Langford als Tessa Young, Hero Fiennes Tiffin as Hardin Scott en Dylan Sprouse als Trevor. Veel kijkplezier!