Ontdek jouw nieuwe favoriet: drie gloednieuwe titels staan gewoon op Netflix

Entertainment
door RMO
maandag, 08 juli 2024 om 18:45
goyo netflix film
Netflix heeft dit weekend drie gloednieuwe titels online gezet die je absoluut niet wilt missen. Elke titel met een intrigerende twist die je gegarandeerd aan het scherm gekluisterd houdt.
Of je nu op zoek bent naar emotionele diepgang, een ontroerend liefdesverhaal of een magisch avontuur, deze nieuwe toevoegingen zullen je verbeelding prikkelen en je hart veroveren. Ontdek verder welke nieuwe favorieten Netflix misschien wel voor jou in petto heeft.
Desperate Lies: In deze Braziliaanse dramaserie droomt Liana ervan om moeder te worden. Maar ze wordt geconfronteerd met dramatische gebeurtenissen in haar huwelijk met Tomás. Wanneer ze zwanger blijkt te zijn, komt ze tot de ontdekking dat haar tweeling verschillende vaders heeft. Liana, die wil vechten om de situatie geheim te houden, bevindt zich midden in een verwarring van gevoelens, niet wetend of ze in staat zal zijn om van beide kinderen evenveel te houden en haar familierelaties op dezelfde manier te onderhouden.
Goyo: In deze romantische film is Goyo een man met autisme die werkt als gids in het Museo Nacional de Bellas Artes in Buenos Aires, Argentinië. Zijn ordelijke routine wordt verstoord wanneer hij verliefd wordt op Eva, een nieuwe bewaker van het museum. Door problemen met haar huwelijk is ze gedesillusioneerd geraakt over de liefde en verliest ze ook soms het geloof in zichzelf. Door de onverwachte ontmoeting tussen Goyo en Eva ontdekken ze allebei een nieuwe manier om lief te hebben en bemind te worden.
The Imaginary: Dit is een baanbrekende handgetekende animatie van Studio Ponoc. The Imaginary portretteert de diepten van menselijkheid en creativiteit door de ogen van de jonge Amanda en haar denkbeeldige metgezel, Rudger, een jongen die niemand kan zien en die Amanda heeft verzonnen om haar spannende avonturen mee te beleven. Maar wanneer Rudger plotseling alleen aankomt in The Town of Imaginaries, waar vergeten denkbeeldige vrienden wonen en werk vinden, wordt hij geconfronteerd met een mysterieuze bedreiging. Deze film brengt een onvergetelijk avontuur over liefde, verlies en de helende kracht van verbeelding.