Nieuw seizoen van Bridgerton nu op Netflix: Het verhaal van Penelope en Colin kan eindelijk beginnen!

Entertainment
door VDS
donderdag, 16 mei 2024 om 11:45
bridgerton netflix serie
Het is eindelijk zover, Netflix heeft het derde seizoen van het immens populaire Bridgerton online staan. Althans de eerste vier afleveringen.
Echte fans gaan zich toch niet kunnen bedwingen om te wachten tot deel 2, dat op 13 juni verschijnt, om te beginnen kijken.
Opnieuw wordt een Bridgerton-man gevolgd in zijn zoektocht naar ware liefde. Deze keer valt die eer te beurt aan Colin Bridgerton, gespeeld door Luke Newton. Een karakter waar we nog niet zoveel van gezien hebben.
Hoewel op het pad van de liefde had hij een boontje voor een meisje dat hem afwees. En degene die al jaren een crush op hem heeft, Penelope Featherington, gespeeld door Nicola Coughlan, heeft hij totaal niet in zijn radar.

Penelope en Colin zijn voor seizoen 3 helemaal getransformeerd, een fris begin

Hij heeft zich zelfs al heel vernederd over haar uitgelaten, wat leidt tot afstand tussen de twee. Maar in seizoen 3 gaat daar verandering in komen.
Colin komt terug in de ton na zijn zomervakantie, met een nieuwe uitstraling en veel zelfvertrouwen. Meer een man waar hij voorheen nog een jongen was. Hij doet zijn best om Penelope's vriendschap terug te winnen en biedt zich aan om haar te helpen zelfverzekerder te worden.
Penelope heeft ook nog haar geheime identiteit als Lady Whistledown. En dat geheim wil te intact houden, benieuwd hoe dat gaat lopen in dit nieuwe seizoen.
Het hele verhaal zullen we dus pas kennen op 13 juni, wat een zeer leuk vooruitzicht is. Hieronder alvast een video over de geweldige transformatie die Penelope en Colin ondergaan hebben. Veel kijkgenot!