Netflix tip: Cameron Diaz en Ashton Kutcher in doldwaze comedy die je niet mag missen!

Entertainment
door RMO
zaterdag, 11 mei 2024 om 20:45
what happens in vegas netflix film
Er is een vermakelijke en lichtvoetige comedy beschikbaar op Netflix, die zeker de moeite waard is. Wanneer de paden van Cameron Diaz en Ashton Kutcher kruisen en ze in het huwelijk treden, is een lachwekkend avontuur verzekerd.
"What Happens in Vegas" is een romantische Amerikaanse komedie uit 2008, geregisseerd door Tom Vaughan en geschreven door Dana Fox.
Het verhaal speelt zich af in New York City waar Joy Ellis McNally (Cameron Diaz), na door haar verloofde Mason verlaten te worden, en de rustige timmerman Jack Fuller Jr (Ashton Kutcher), die net is ontslagen door zijn vader, besluiten om zonder het van elkaar te weten, naar Vegas te trekken om hun problemen te vergeten.
Ze worden elk vergezeld door hun beste vriend en vriendin. Joy's beste vriendin Toni "Tipper" (Lake Bell) en Jack's beste vriend Jeff "Hater" (Rob Corddry), een advocaat.
Joy en Jack ontmoeten elkaar toevallig en door omstandigheden beslissen ze om samen een feestje te bouwen. Dit leidt tot een spontane bruiloft diezelfde nacht. De volgende ochtend komen ze overeen om meteen te scheiden.
Maar dan wint Jack de jackpot van drie miljoen dollar met Joy's muntje. Door hun huwelijk heeft Joy recht op de helft van de winsten. Ze keren terug naar New York, waar ze proberen te scheiden.
De rechter oordeelt echter dat ze zes maanden moeten proberen om samen te leven en wekelijkse sessies moeten bijwonen met huwelijksconsulent Dr. Twitchell.
Dit oordeel heeft grote gevolgen en zorgt voor hilarische situaties en conflicten tussen de twee schijnbare tegenpolen.