Netflix-kijkers zijn wild over nieuwe actieserie: “In een dag uitgezeten, 100% aanbeveling"

Entertainment
door VDS
dinsdag, 09 juli 2024 om 14:45
supacell netflix serie
Recent werd een nieuwe miniserie op Netflix-kijkers losgelaten. En na enkele weken zijn de reacties van kijkers overweldigend.
Supacell vertelt het verhaal van vijf alledaagse mensen die plotseling superkrachten ontwikkelen. Ondanks hun verschillen hebben ze één ding gemeen: ze zijn allemaal afkomstig uit Zuid-Londen en zijn van zwarte afkomst.

Gewone mensen moeten zich aanpassen aan hun superkrachten in Supacell

In de zes afleveringen van de serie passen deze vijf superhelden zich aan hun krachten aan en passen ze die toe in hun dagelijks leven, terwijl ze ook de strijd aangaan met een mysterieus agentschap dat ze wil vangen, controleren en misschien wel doden.
Michael Lasaki, is degene die hen allen weet te verenigen om de vrouw waar hij van houdt te beschermen.
Terwijl Supacell naar een explosieve finale toewerkt, worstelen de personages ook met het feit dat ze, ondanks hun superkrachten, de wereld niet altijd kunnen veranderen. De echte macht ligt ergens anders.
Kijkers geven ongelooflijk hoge scores aan deze serie wat toch maar heel zelden gebeurt: "Heb dit gisteravond gekeken. 10/10 zou het aanraden", "Ik vond dit geweldig! In een dag uitgezeten, 100% aanbeveling", "10 uit 10, ik ben benieuwd naar het volgende seizoen".