Netflix-Kijkers worden uit hun slaap gehouden door briljante bewerking van thrillerauteur Harlan Coben: "Ik kon niet weglopen, zo goed was het!"

Entertainment
door VDS
vrijdag, 26 april 2024 om 11:45
fool me once netflix serie
De spannende misdaadromans van de beroemde schrijver Harlan Coben hebben talloze boekenfans tot in de vroege uurtjes wakker gehouden. Maar als je ze als serie wil beleven, kan dat acht keer op Netflix.
De laatste verfilming van een Harlan Coben's boek is Fool Me Once was een een enorm groot succes. Deze populaire serie, heeft momenteel zelfs al de zevende plaats veroverd op de wereldwijde lijst van meest populaire Engelstalige series op Netflix.

Deze serie houdt je op het puntje van je stoel en iedereen is een verdachte, tot het einde!

Er is een echte Harlan Coben-revival gaande op Netflix. De fanbase van deze briljante thrillerauteur groeit voortdurend dankzij de toevoeging van deze achtste boekbewerking van Fool Me Once.
Als u Fool Me Once nog niet hebt gezien, laten we u dan even voorstellen. Het verhaal draait om Maya Stern (Michelle Keegan) die zich een weg probeert te banen door de moord op haar echtgenoot Joe (Richard Armitage). Maar wanneer Maya een nanny-cam installeert om haar jonge dochter te bewaken, ziet ze een bekend gezicht in haar huis - haar man, waarvan ze dacht dat hij was overleden.
Detective-sergeant Sami Kierce (Adeel Akhtar) leidt het moordonderzoek naar Joe's dood terwijl hij worstelt met persoonlijke medische problemen.
Ondertussen proberen Maya's neef en nicht de waarheid te ontdekken over de moord op hun moeder, de zus van Maya, enkele maanden eerder. Het wordt al snel duidelijk dat deze twee onderzoeken met elkaar verbonden kunnen zijn.
Kijkers hebben alleen maar superlatieven voor deze serie: "Het was zo ongelooflijk goed!", "Dit was een goede serie. Het hield mijn interesse vast", "Geweldig! Briljant! Loved it!!!".
Blijkbaar houd ook de serie kijkers tot de vroege uren op: "Dit was zo'n geweldige serie! Ik ging gisteravond kijken, met de gedachte dat ik maar een paar afleveringen zou kijken. Voor ik het wist was het 5 uur 's ochtends en had ik de hele serie uitgezeten. Ik kon niet weglopen, zo goed was het!"
Fool Me Once is een serie vol met diep verborgen familiegeheimen en vol plotwendingen die leiden tot een echt onverwachte ommekeer in het verhaal. Het verrassende einde is ook zeer onvoorspelbaar. Al met al, is dit echt een serie die je niet mag missen.