Netflix-kijkers wereldwijd met miljoenen in de ban van gestoorde maar werkelijke verhalen: "Deze serie is waanzinnig!"

Entertainment
door VDS
donderdag, 11 juli 2024 om 11:45
worst roommate ever netflix serie
Het tweede seizoen van Worst Roommate Ever is nu te zien op Netflix. Kijkers die bekend zijn met het concept zullen weer gefascineerd zijn door wat ze te zien krijgen.
Seizoen 2 van Worst Roommate Ever staat deze week op de derde plaats wereldwijd in de Netflix top 10 met 5,4 miljoen weergaven en seizoen 1 van Worst Roommate Ever staat op de tiende plaats met 1,8 miljoen weergaven.

Gestoorde maar werkelijke verhalen over schijnbaar onschuldige mede-bewoners

Mocht je nog niet bekend zijn met het concept. Worst Roommate Ever toont opnieuw ontstellende verhalen over schijnbaar onschuldige kamergenoten die veranderen in echte nachtmerries.
Ze verrassen hun niets vermoedende slachtoffers als hun kwaadaardige en soms gewelddadige intenties aan de oppervlakte komen. Deze verontrustende waargebeurde verhalen gaan over de verborgen dreiging die potentieel op de loer ligt.
De verkeerde kamergenoot kan je leven een hel maken, maar deze vier verhalen gaan veel verder dan je ooit voor mogelijk zou houden.
Ook dit tweede seizoen houdt de kijkers in de ban: "Ik ben net klaar met beide seizoenen. Deze serie is waanzinnig!"
"Als je hiernaar kijkt, besef je dat er zoveel gestoorde mensen zijn die zich omhullen met nepvriendelijkheid en dat je goed moet opletten wie je in je leven toelaat."
"Ik heb het gekeken, als je er eenmaal mee begint kun je er niet meer mee stoppen."
"Kijk allemaal naar Worst Roommate Ever op Netflix! Mensen zijn echt gestoord!!!"