Netflix-film met Eddy Murphy maakt indrukwekkend debuut: Ongelooflijk, 41 miljoen views in enkele dagen!

Entertainment
door RMO
woensdag, 10 juli 2024 om 11:45
beverly hills cop axel f netflix film
Het wordt weer spannend. Beverly Hills Cop: Axel F, met Eddie Murphy in de legendarische hoofdrol, maakte een indrukwekkend debuut op nummer 1 in de Britse filmlijst van Netflix wereldwijd met 41 miljoen views, waarmee het de meest bekeken titel van de week werd.
Fans juichten enthousiast bij de langverwachte terugkeer van de detective die het actie-komediegenre mede door zijn wijsheden lanceerde.
Na een afwezigheid van bijna 30 jaar, kruipt Eddy Murphy weer in de huid van de snelle pratende Detroit-politieman Axel Foley, deze keer voor een gloednieuw mysterie.

Nieuw avontuur wacht op de te gretige politieman Axel Foley, ofwel Eddy Murphy

Voor Beverly Hills Cop: Axel F, neemt Murphy opnieuw de rol op zich van Foley, hervat hij zijn patrouilles door Beverly Hills en werkt hij samen met een mix van oude en nieuwe bondgenoten.
Wanneer de veiligheid van zijn dochter Jane (gespeeld door Taylour Paige) op het spel staat, bundelen Foley en Jane hun krachten met een nieuwe partner (Gordon-Levitt) en oude vrienden Billy Rosewood (Judge Reinhold) en Taggart (John Ashton) om een samenzwering bloot te leggen.
Natuurlijk zorgt Foley voor de nodige frustratie en verwarring. En ja, er zijn enkele belangrijke veranderingen in Axel's leven. Bijvoorbeeld, hij heeft nu een dochter die in Beverly Hills woont.