Netflix-kijkers in de ban van deze feelgood serie met een magisch randje: “Ik ben gek op deze serie, heb alle seizoenen gekeken

Entertainment
door VDS
zondag, 02 juni 2024 om 11:45
good witch netflix serie
Netflix heeft een enorm aanbod, maar er zijn enkele series die je blijven aanspreken en die nooit uit de mode lijken te raken.
Eén hiervan is Good Witch, een serie met een magisch tintje. Misschien is het de zachtaardigheid en het volgen van de levens van mensen in een gemeenschap dat deze show zo uniek en aantrekkelijk maakt voor kijkers.

Good Witch is zachtaardig, een gemeenschap die leunt op mensen die het goed voor hebben

Het verhaal draait om Sam, een sceptische dokter uit de stad, die met zijn zoon Nick naar het kleine stadje Middleton verhuist. Hij is niet gewoon dat iedereen zich met zijn zaken bemoeid of advies geeft zonder dat hij er naar vraagt.
Hij maakt snel kennis met Cassie Nightingale die het Grey House uitbaat. Sam weet niet wat hij moet denken van de weduwe met magische gaven, die met haar dochter Grace naast hem woont.
Deze serie met 5 seizoenen op Netflix is van veel kijkers de favoriet. "Een van mijn favorieten. Ik kijk het minstens één keer per jaar."
"Ik ben gek op die serie. Heb alle seizoenen gekeken. Het wordt nooit oud."
Tussen de commentaren duikt een aantal keer op dat ook mannen wel vallen voor de charme van dit verhaal. "The Good Witch is de favoriete serie van mijn man."
"Vreedzaam en rustig, geen gevloek, vechten, doden, zelfs baby's kunnen kijken samen met de familie rottweiler ...gewoon geweldig."