Kijkers laten hun slaap graag voor serie over Paranomale detective: 8 seizoenen beschikbaar

Entertainment
door VDS
zaterdag, 08 juni 2024 om 18:45
psych netlfix serie
In mei heeft Netflix, de streaminggigant, een serie toegevoegd aan zijn collectie die acht seizoenen telt. De serie draait om mysterieuze zaken die mede ontrafeld worden door een detective met een bijzonder gave.
In de serie Psych volgt de kijker Shawn Spencer, een jonge adviseur voor de politie van Santa Barbara (SBPD) die bekend staat als een 'paranormale detective'. Dit houdt in dat hij door middel van bovennatuurlijke capaciteiten zoals helderziendheid misdrijven oplost.

Een detective moet trachten zijn dekmantel ten alle koste te beschermen

Echter, in werkelijkheid is Shawn niet helderziend. Zijn grootste kracht is zijn opmerkelijke geheugen en waarnemingsvermogen, die hem in staat stellen om cruciale informatie te verzamelen uit zelfs de meest onbelangrijke details.
Hij krijgt hulp van zijn beste vriend Burton 'Gus' Guster en zijn veeleisende vader, Henry Spencer, die vaak op bezoek komt. Samen met een priester aan wie Shawn zijn geheim heeft verteld, zijn ze de enigen die weten dat Shawn geen echte helderziende is.
Er zijn echter mensen die Shawn's farce niet geloven. Een van hen is Carlton 'Lassie' Lassiter, de hoofddetective van de politie, die sceptisch is over Shawn's 'talent'.
"Als je zin hebt om te giechelen, kijk dan naar Psych Ik ben er gisteren pas mee begonnen en ik ben nog niet gestopt met lachen, echt een aanrader."
"Ik ging nog nooit pas om 3.45 uur in de ochtend naar bed, maar nu wel omdat ik niet kon stoppen met kijken."