Netflix-film 'Scoop' werpt nieuw licht op explosief interview van prins Andrew: Bekijk de eerste beelden hier!

Entertainment
door RMO
maandag, 12 februari 2024 om 18:45
scoop netflix film
Bereid je voor op een aanstormende film die binnenkort een plek krijgt op Netflix. Zo onthulde Netflix vandaag op 12 februari, een teaser voor Scoop, een film die ons een exclusief kijkje geeft in de making-of van het beruchte BBC-interview met de Britse prins Andrew.
De op ware feiten gebaseerde film toont het krachtige verhaal achter het explosieve interview met Prins Andrew op BBC.

Achter de schermen van het meest shockerende interview van prins Andrew

Scoop, geïnspireerd door echte gebeurtenissen en de herinneringen van Sam McAlister, die dit interview mogelijk maakte, belicht de vastberaden journalistiek die resulteerde in het aardschokkende interview.
Het beruchte interview van Prins Andrew met 'BBC Newsnight' onderzocht de toenemende beschuldigingen die hem linkten met Jeffrey Epstein. Hij wringt zich in allerlei verbijsterende bochten en uitspraken en ontkent de beschuldigingen van een 17-jarig meisje die zegt sex te hebben gehad met de prins.
Het legt ook de intensieve onderhandelingen vast die producer Sam McAlister voerde met Buckingham Palace.Het was deze onmetelijke doorzettingsvermogen dat leidde tot de onthutsende confrontatie van journalist Emily Maitlis met de prins.
Scoop neemt de kijker mee in het verhaal van de vastberaden vrouwen die er alles aan deden om dit exclusieve interview te kunnen realiseren.
Gillian Anderson zal de rol van Emily Maitlis vertolken die het interview met de prins deed. Rufus Sewell zal de gestalte van Prins Andrew aannemen.
Ook te zien zijn Billie Piper als Sam McAlister en Keeley Hawes als Amanda Thirsk, Prins Andrew's voormalige privésecretaris. De regie is in handen van Philip Martin. De film is vanaf 5 april enkel op Netflix beschikbaar.