Braziliaanse dramaserie over bijzondere zwangerschap maakt de tongen los van Netflix-abonnees: “Ik ben ook zo benieuwd naar het slot”

Entertainment
door VDS
dinsdag, 09 juli 2024 om 18:45
desperate lies netflix serie
Desperate Lies is een Braziliaanse dramaserie waarin Liana ervan droomt om moeder te worden. Maar haar verhaal verloopt buitengewoon apart.
Online wordt er veel buzz over gemaakt over Desperate Lies. Kijkers smullen van het verhaal en de spanning bouwt duidelijk opgebouwd doorheen het verhaal: “Al gezien en heel mooi tot op het einde.”
“Ik volg het ook. Nu aan aflevering 5, ik ben ook zo benieuwd naar het slot.”
“Ik zit aan aflevering 14. Nog 3 te gaan….. Is echt wel goed en spannend.”

Een moeder verwacht een tweeling van 2 verschillende vaders

Het verhaal van Desperate Lies: na twee miskramen maakt ergotherapeute Liana (Paes) zich zorgen dat haar kansen klein zijn op moederschap. Haar focus op zwanger worden zet ook haar huwelijk onder druk.
Haar man, een succesvolle advocaat genaamd Tomás (Brichta), heeft het gevoel dat ze niet meer zo toegewijd is aan hun relatie als vroeger. Dus als hij Liana bedriegt, gaat ze naar de club met haar beste vriendin Debora (Nowill) en eindigt ze thuis met Débora's overdreven flirterige broer Oscar (Abib), die Liana later die avond seksueel misbruikt.
Weken later ontdekt Liana dat ze zwanger is... van een tweeling. Ze is dolgelukkig, totdat ze ontdekt dat ze een zeldzame aandoening heeft: Elke tweeling heeft een andere vader.
De een is van Tomás, de ander van Oscar. Terwijl Liana dit nieuws voor haar man probeert te verbergen, bedreigen de geheimen hun relatie en de toekomst van hun tweelingjongens.
De telenovela volgt Liana, Tomás en hun familie en vrienden vanaf 2006, wanneer de tweeling wordt verwekt, tot 2023.