Netflix-abonnees kijken al zes weken massaal topfilm: Tom Cruise slaat op de vlucht om naam te zuiveren

Entertainment
door VDS
woensdag, 19 juni 2024 om 12:45
jack reacher never go back
Op Netflix kunt u genieten van diverse films met Tom Cruise in de schijnwerpers. Een van deze films staat al zes weken op de Belgische Netflix top 10 filmlijst.

Tom Cruise op de vlucht voor leger, politie en bende om naam te zuiveren

Kijkers hebben lovend gereageerd: "Fantastische films. Ze kijken heerlijk weg!", "Tom Cruise is uitstekend in deze rollen, echt passend voor hem", "Zocht je iets op Netflix? Dit is aanrader!"
Jack Reacher: Never Go Back is een Amerikaanse actie film uit 2016, geregisseerd door Edward Zwick. De film is gebaseerd op het boek 'Never Go Back' geschreven door Lee Child.
Het is het vervolg op de film 'Jack Reacher' uit 2012, met Tom Cruise die weer de rol van Jack Reacher vertolkt.
De film volgt Jack Reacher op zijn reis naar zijn oude militaire basis in Virginia, waar hij een afspraak heeft met majoor Susan Turner. Deze ontmoeting zal echter niet plaatsvinden wanneer Turner wordt gearresteerd en Reacher wordt beschuldigd van een misdaad die hij zich niet kan herinneren.
Op de vlucht voor de politie, het leger en een criminele organisatie, gaat Reacher op zoek naar Turner om zijn naam te zuiveren.
In de hoofdrollen zien we Tom Cruise als Jack Reacher, Cobie Smulders als Majoor Susan Turner en Aldis Hodge in de rol van Kapitein Anthony Espin.