Lindsay Lohan's film bekoort Netflix-kijkers wereldwijd: 30,6 miljoen keer bekeken in 3 dagen!

Entertainment
door RMO
vrijdag, 22 maart 2024 om 12:30
irish wish netflix film
Netflix is een schatkist vol bitterzoete liefdesverhalen, en wanneer je daar een scheut humor aan toevoegt, creëer je een onweerstaanbare combinatie. Dit wordt nog eens bevestigd met een gloednieuwe komediefilm.

Irish Wish, een verhaal over geluk, liefde en vertrouwen

Irish Wish, een romcom, heeft al snel de tweede positie ingenomen op de wekelijkse Netflix top 10. Binnen slechts drie dagen heeft de film al 30,6 miljoen views, een formidabele prestatie!
Lindsay Lohan, de leading lady van de film, is zeker een factor in het succes. De plot van de film is als een droom waar velen naar hunkeren.
Maddie (vertolkt door Lohan), wordt geconfronteerd met een hartverscheurende situatie als de man van haar dromen haar beste vriendin ten huwelijk vraagt. Ze slikt haar gevoelens in en besluit bruidsmeisje te zijn op hun Ierse bruiloft.
Maar de dag voordat ze in het huwelijk treden, doet Maddie een spontane wens, een verlangen naar ware liefde, wat haar in een alternatieve realiteit brengt.
Een onverwachte ontmoeting leert haar dat voorzichtigheid geboden is bij het uitspreken van je diepste verlangens.
Het lijkt erop dat haar droom werkelijkheid wordt, maar Maddie komt spoedig tot het besef dat haar ware zielsverwant iemand volledig anders is.
"Maddie is in het begin wat onzekerder en dat wilde ik echt laten zien", zegt Lindsay Lohan over haar personage. "En dan groeit ze gedurende de film en tegen het einde komt ze echt tot haar recht."