Favoriete miniserie van Netflix-kijkers onthult een groot meeslepend waargebeurd mysterie

Entertainment
door VDS
donderdag, 21 maart 2024 om 18:45
inventing anna netflix serie
Inventing Anna is een meeslepend drama-miniserie uit de Verenigde Staten, tot leven gebracht door regisseur Shonda Rhimes. Deze negen-delige biopic werd op 11 februari 2022 gelanceerd op Netflix.
De miniserie is door kijkers omarmd en wij willen graag de schijnwerpers nog eens op deze prachtige productie richten.
"Dit was een van de beste en waargebeurde verhalen" en "Een van mijn favorieten!", laat een kijker online weten.
In deze serie duikt een journalist die nog veel te bewijzen heeft in het intrigerende verhaal van Anna Delvey, een sociale media-icoon die zich uitgaf als een Duitse erfgename en het sociale circuit van New York betoverde - en beroofde.
Maar de vraag blijft: is Anna een oplichter van wereldklasse, of belichaamt ze simpelweg de Amerikaanse droom in een nieuwe vorm?
Een boeiende dynamiek vol haat en liefde ontwikkelt zich tussen Anna en de journalist, terwijl de rechtszaak van Anna nadert en de journalist een race tegen de tijd voert om het antwoord te vinden op de meest brandende vraag in New York: wie is Anna Delvey?
Inventing Anna vindt zijn inspiratie in het artikel "How Anna Delvey Tricked New York's Party People" van Jessica Pressler, dat verscheen in New York Magazine.
Kijker hebben heel veel complimenten over de top prestatie van Julia Garner in deze reeks. "Julia Garner sloeg de spijker op z'n kop met dit personage..."
"Een goede actrice Julia Garner, die ook Ruth speelde in OZARK. Deze serie is ook goed en gebaseerd op een waargebeurd verhaal."
De cast van Inventing Anna bestaat uit: Vivian Kent, vertolkt door Anna Chlumsky, Anna Sorokin/Delvey, gespeeld door Julia Garner, en Todd Spodek, gespeeld door Arian Moayed.