Kijkers zorgen ervoor dat magisch verhaal opnieuw Netflix domineert: "Heb genoten, oogstrelende romcom"

Entertainment
door RMO
woensdag, 27 maart 2024 om 11:45
irish wish
Wie domineert de Engelstalige filmlijst deze week? Lindsay Lohan! De romantische komedie van Lindsay Lohan, Irish Wish, is met 25,5 miljoen views de meest bekeken titel van de week.
Ze gaf één week de fakkel over aan een andere vrouw: Millie Bobby Brown met Damsel, maar neemt opnieuw de leiding in de wereldwijde rangschikking. Ook in België en Nederland wordt het sprookje gretig bekeken.
"Net klaar met de film! Vond hem geweldig! Het was niet smerig, immoreel enz. Gewoon een geweldige romantische, Ierse film met een geweldige actrice!"

Lindsay Lohan en een melig verhaal, dat is genieten!

In Irish Wish wordt Maddie, vertolkt door Lohan, geconfronteerd met een hartverscheurende situatie als de man van haar dromen haar beste vriendin ten huwelijk vraagt. Ze slikt haar gevoelens in en besluit bruidsmeisje te zijn op hun Ierse bruiloft.
Maar de dag voordat ze in het huwelijk treden, doet Maddie een spontane wens, een verlangen naar ware liefde, wat haar in een alternatieve realiteit brengt.
Een onverwachte ontmoeting leert haar dat voorzichtigheid geboden is bij het uitspreken van je diepste verlangens. De magie blijkt haar niet te geven wat ze wenst, maar te doen inzien wat goed voor haar is.
Kijkers die houden van een feelgood verhaal zijn met Irish Wish verzekerd van kijkplezier! "Fantastische landschappen, geweldig melig, een gezellige film."
"Ik heb ervan genoten. Een oogstrelende romcom. En Alex Vlahos is altijd een extra bonus."