Kijkers wild enthousiast over mysterieuze thriller serie op Netflix: "Waanzinnig goed"

Entertainment
door VDS
maandag, 17 juni 2024 om 12:45
good morning veronica netflix serie
Op Netflix staat een mysterieuze serie waarin een agente achter een datingsite-crimineel gaat. Maar ze ontdekt gaandeweg een gevaarlijke samenzwering.
De televisieserie 'Good Morning, Verônica' of 'Bom Dia, Verônica' heeft dit jaar haar finale derde seizoen gekregen. De show draait om hoofdpersoon Veronica Torres, gespeeld door actrice Tainá Müller, een getrouwde politieagente en moeder van twee kinderen.

Spanning bouwt op wanneer agente een zelfmoord en een noodkreet in een week te verwerken krijgt

Het plot ontvouwt zich als Veronica's normale routine wordt verstoord door de schokkende getuigenis van de zelfmoord van een jonge vrouw en een anoniem hulpgeroep van nog een andere vrouw, allemaal in dezelfde hectische week.
Het mysterie rond de vraag 'Wie is Doúm?' staat centraal in het derde en laatste seizoen van 'Good Morning, Verônica'. Veronica raakt betrokken bij de zoektocht naar de identiteit van de derde broer of zus.
Tijdens haar speurtocht belandt Veronica bij het weeshuis waarin Brandão en Matias zijn opgegroeid. Daar ontmoet ze Jerônimo, een welvarende paardenfokker uit een klein stadje.
Zijn moeder Diana, een prachtige en geheimzinnige vrouw, kent enkele gruwelijke geheimen uit het verleden van het stadje.
Kijkers zijn alvast in hun nopjes met deze serie: “Wat was deze goed”, “Waanzinnig goed”, “Hele goeie serie”, "De beste Netflix-serie sinds lange tijd! En een heel goed en verrassend plot!".