Hartverwarmend verhaal over nogal eigenwijze hond, betovert miljoenen Netflix-kijkers: "Dit is een fantastische film!"

Entertainment
door VDS
zaterdag, 15 juni 2024 om 18:45
rescued by ruby netflix film
Niets verslaat de vreugde en de liefde voor een trouwe viervoeter. Honden zijn loyaal, speels en vol affectie.
Het ervaren van deze band op een televisiescherm kan zowel humoristisch als ontroerend zijn. Een film op Netflix die deze ontroerende ervaring tot leven brengt, is er een die je zeker niet wilt missen.

Ontroerend, hartverwarmend, ... Rescued by Ruby is een pareltje dat je moet zien

Deze emotionele film, met Scott Wolf in de hoofdrol, is gebaseerd op ware gebeurtenissen. In de Netflix film Rescued by Ruby droomt staatspolitieagent Dan, gespeeld door Grant Gustin, ervan om deel uit te maken van het K-9 Search & Rescue team, maar zijn inspanningen zijn tevergeefs gebleken.
Ruby, een asielhond, is nogal 'eigenwijs' en keerde al een paar maal terug nadat hij werd geadopteerd. De hoop op een nieuwe thuis lijkt voor hem ver weg. Of toch niet?
Wanneer het lot Dan en Ruby samenbrengt, is het hun doorzettingsvermogen en band die hen helpt hun grootste uitdaging tot nu toe het hoofd te bieden. Wat deze film zo uniek maakt, is het feit dat het gebaseerd is op een waargebeurde verhaal.
Kijkers hebben de connectie tussen Danen Ruby tot in hun huiskamer gevoeld: "Ik smolt", "Dit is een fantastische film! Ik heb hem wel vijf keer gezien", "Ik heb hem vorig jaar gezien, een geweldige en hartverwarmende film!".