Kijkers uit hun dak door nieuw seizoen topserie op Netflix: “1 en 2 waren al goed en dit seizoen is nog beter”

Entertainment
door RMO
zaterdag, 02 maart 2024 om 18:45
entrevias netflix serie
Onlangs plaatste Netflix het derde seizoen van de immens populaire Spaanse reeks Entrevias online. En voor de derde keer op rij gaan de fans van de serie uit hun dak.

"Dit seizoen is nog beter", fan over topserie Entrevias op Netflix

“Topserie in één ruk seizoen 3 gezien”, “Topserie, seizoen 1 en 2 waren al goed en dit seizoen is nog beter”, klinkt het bij enkele fans.
José Coronado gaat weer aan de slag als Tirso in 'Entrevias', waar hij een gepensioneerde militaire veteraan en ijzerwarenverkoper speelt die een kleindochter uit Vietnam krijgt.
Er hangt spanning in de lucht na het tweede seizoen, dat eindigde met een over het algemeen gelukkige familie, maar tegelijkertijd lieten de schrijver toch nog wel belangrijke vragen onbeantwoord voor het volgende seizoen.
Kijkers zijn benieuwd hoe het verder verloopt met het criminele personage Ezequiel, vertolkt door Luis Zahera. Bovendien was er ook de verschijning van Tirsos ex-vrouw, Maica, wat veel potentiële plot twists beloofd voor de toekomst.
Er staat al een grote verandering op stapel voor het nieuwe seizoen van 'Entrevias': een sleutelfiguur zal verdwijnen. Daarnaast is er ook de introductie van een nieuw gezicht.
Actrice Michelle Calvó, die de rol van een oude vriendin van Ezequiel op zich neemt en zo heel wat beroering met zich zal brengen.
“Diep respect voor de makers van deze serie van mij mogen ze wel 11 seizoenen maken! 1 van de beste series. Graag zo snel mogelijk seizoen 4."