Netflix-serie weet iedereen in zijn diepste emoties te raken: “Ik moest even bekomen en kon ook niet stoppen met kijken”

Entertainment
door RMO
zaterdag, 02 maart 2024 om 11:57
one day netflix serie
Al drie weken op rij weet een romantische dramaserie de kijkers van Netflix tot in hun diepste vezels te raken. Zowel in België als Nederland staat de serie nog steeds op de tweede plaats in de top 10.
In One Day kruisen de levens van Emma en Dex voor het eerst op 15 juli 1988, de avond van hun afstuderen aan de Universiteit van Edinburgh. Na een onvoorzien avontuurtje delen ze hun toekomstdromen.
Emma, een aanstormend schrijfster, deelt haar hoop om ooit haar eigen stukje wereld te veranderen. Dexter, daarentegen, ambieert roem en rijkdom.
Dex en Em - zoals ze liefdevol naar elkaar verwijzen - volgen ieder hun eigen pad, maar beloven contact te houden.

One Day weet Netflix-kijkers in het diepste van hun kern te raken

In elke aflevering van One Day zien we het duo een jaar later terug op dezelfde datum. Deze serie ontlokt sterke emoties aan de kijkers.
"Ik moet hiervan even bijkomen en het een plaats geven... Dit heeft mijn gevoelige snaar flink geraakt. Prachtige serie, goed gemaakte verfilming van het boek...”
"Wondermooi! Ik moest even bijkomen. Ik kon ook niet stoppen met kijken. Zo ontroerend."
"Echt prachtig, raakte ook bij mij een gevoelige snaar. Er kwamen wat minder aangename herinneringen boven. Maar ik zou de serie zo weer bekijken."