Kijkers laten zich verrassen door tienerdrama: “Ik was verslaafd, duimen maar voor een 2e seizoen”

Entertainment
door VDS
woensdag, 19 juni 2024 om 18:45
geek girl
Op Netflix staat een feelgood tienerverhaal. De reeks is gebaseerd op de bestseller Geek Girl van Holly Smales.

Van nerd tot glamourgirl, een verhaal dat aanslaat Netflix-kijkers

Een onhandig meisje dat regelmatig geviseerd wordt door pesters, komt terecht in een heel andere wereld. Dat verhaal van nerd tot glamour model valt goed bij kijkers.
"Ik hoop dat er een serie 2 komt!!! Hield van seizoen 1!", "Dit was een geweldige serie ik was verslaafd duimen maar voor een 2e seizoen", "Ik hield van deze serie en was niet zeker dat ik dat zou doen. Ik was er erg door verrast!".
Momenteel staat deze 10-delige serie al 3 weken in de Belgische Netflix top 10.
De eigenzinnige, maar onhandige tiener Harriet ontdekt dat haar leven een dramatische wending neemt nadat ze is gescout door een Londense topmodelagent.
Harriet weet werkelijk alles over de meest onzinnige feitjes, maar helemaal niets over mode.Haar leven wordt op zijn kop gezet door wat er allemaal omgaat in de wereld van glitter en glamour.
Zo krijgt ze te maken met gespannen agenten, aparte ontwerpers, onmogelijk hoge hakken. Ze heeft geen idee wat haar te wachten staat.
In de cast zie je onder meer Emily Carey als Harriet Manners, Jemima Rooper als Sarah Parish en Tim Downie in de rol van Richard Manners.