Kijkers krijgen niet genoeg van pure bingetopper op Netflix over disfunctionele familie: “Ik ben meteen opnieuw beginnen kijken

Entertainment
door VDS
donderdag, 28 maart 2024 om 12:05
shameless netflix serie
Op Netflix staat een immens populaire en uitermate succesvolle comedy-drama serie. Netflix-kijkers kunnen maar niet genoeg krijgen van deze serie.
'Shameless' biedt met zijn 11 seizoenen uren aan kijkplezier, iets wat de kijkers duidelijk alleen maar appreciëren: “Als je er aan begint kun je niet meer stoppen met kijken”.
De reeks staat sinds oktober op Netflix en eenmaal je de microbe te pakken krijgt voor deze grappige, maar ook sociaal aangrijpende serie kan je moeilijk stoppen.

Kijkers hebben serie al 2 of 3 keer opnieuw bekeken, bewijs dat de serie zeker de moeite is!

“Hoe triest is het dat je al twee keer achter elkaar Shameless hebt gezien, en nu voor de derde keer meteen opnieuw wil gaan kijken”, schrijft iemand online.
Of “Ik ben meteen opnieuw beginnen kijken nadat ik het de eerste keer volledig had uitgekeken... Zalige serie ook hè! Zeker 1 van de beste die ik ooit heb gezien!”
Waarover gaat die geweldige serie dan waarover iedereen zo enthousiast is? Een disfunctionele en door armoede geteisterde familie in 'Shameless' probeert zich staande te houden in Chicago.
‘Shameless’ gaat over een disfunctioneel, door armoede getroffen gezin in Chicago dat probeert het hoofd boven water te houden. De hoofd van de familie, Frank Gallagher, gespeeld door William H. Macy, is een alcoholverslaafde ouder zonder veel belangstelling voor zijn kinderen. Zijn overlevingstactiek? Allerlei vormen van bedrog toepassen om financieel te overleven.
Ondanks de beproevingen weten de kinderen een manier te vinden om om te overleven en zich staande te houden. Hun gezin strookt misschien niet met het algemeen verwachte plaatje, maar ze proberen zich boven de moeilijke thuissituatie te zetten.
Ze ondergaan het leven in al zijn heftige vormen, delen een onorthodoxe, onstuimige band die hen, te midden van alle chaos, bij elkaar houdt.
Door lief en leed groeien ze samen op, vertegenwoordigd door acteurs zoals William H. Macy van 'Fargo' en Jeremy Allen White, bekend van de hitserie 'The Bear'.
'Shameless' is voortgekomen uit de creatieve geesten van Paul Abbott en John Wells (Maid), die eerder ook de Britse versie naar het televisiescherm hebben gebracht.